CentralStudioDance
CentralStudioDance CentralStudioDance • Tipuri de dans • Lectii de dans • Articole • Glosar • Referinte
 | Forumuri | Inscriere | Raspuns | Cauta | Statistici |
Intrebari, Raspunsuri, Dispute Forum dans CentralStudioDance / Intrebari, Raspunsuri, Dispute /

rusine!!!

 :  1  2  »» 
diana
Anonim
#1 | Postat: 12 Iun 2009 09:44
Raspuns 
am ramas tablou de cele ce se antampla la codreanca!!!! fetita mea fregventeaza un an clubul de dansuri sportive la codreanca. eri, seara, asteptam sa anceapa lectia- eu si ceilalti vreo 50 de parinti care-si mai aduc copii. "profesoarea" copiilor nostri aliona guzun an mod public, fata de copii minori 5-6 ani, si-a permis sa insulte un parinte si sa-l alunge acasa, ca ea este stapana si ea hotaraste cine o sa danseze la codreanca!!! eu anteleg ca ea este fiica conducatorului, petru guzun, dar unde s-a mai vazut asa ceva!!! cum d-nul petru permite sa i se strice reputatia an asa mod? p.s.d-na aliona, dumnevoastra ar fi bine sa consultati an psihiatru- ca eu de multe ori am vazut lucruri oribile an comportamentul dumnevoastra neadecvat!
zina
Anonim
#2 | Postat: 12 Iun 2009 09:54
Raspuns 
diana! ma bucur mult ca ai andraznit sa scoti la iveala murdaria ce se petrece an codreanca! ai mult curaj !dar stii ca ar trebui sa-ti iai copilul deacolo? la dansii trebuie doar sa zambesti stupid an fata lor si sa zici ca albu-i negru! am fost si eu an situatia ta , si tot din cauza alionei guzun am fost nevoita sa-mi iau copilul si sa plec an alt club de dansuri! de ce parintii tac si sunt de acord cu toate conditiile fiiculitei mofturoase si obraznice? ea nu are nici un tact ,o ipocrita si o inculta! dar vreau sa spun ca sunt destuli coregrafi care-si pun sufletul an copil chiar si acolo! asa-ca doamnei aliona e locul pe deal la pascut oile dar nu sa fie ea fata codrencii!
ALA
Anonim
#3 | Postat: 12 Iun 2009 09:58
Raspuns 
CODREANCA-- RUSINE!
anonim
Anonim
#4 | Postat: 14 Iun 2009 18:53
Raspuns 
da, codreanca, ca deobicei! locuri cumparate si purtare neomeniasca! eu am facut 4 ani de dans la voi, si nici un loc! dar peste hotare sunt apreciat!
eugenia
Anonim
#5 | Postat: 17 Iun 2009 15:31
Raspuns 
la codreanca de ultimul timp este o atarnare foarte urata fata de copii si de parintii care-s pusi la o cheltuiala enorma! noi la fel nu am putut rezista aceasta comportare a profesorilor, care-si permit sa numeasca copii foarte ofensitor, cu toate ca copii mei erau foarte buni si mergeau la toate concursurile!( doi gemeni) si anca aici pe loc nu au luat niciodata vreun merit, dar peste hotare au doar locul 1, 2, si 3! dupa patru ani de munca depusa si bani cheltuiti am fugit deacolo-din murdarie! asa ca voi nu aveti mult timp de cand va ocupati cu dansul si nu v-a para rau ca nu ati pierdut nimic!
anonim
Anonim
#6 | Postat: 17 Iun 2009 17:23
Raspuns 
uau! codreanca incetisor sau trezit si parintii?
anonim
Anonim
#7 | Postat: 18 Iun 2009 12:25
Raspuns 
imi sint cunoscute situatiile acestea murdare ce au loc la codreanca. eu am dansat 2 ani si acolo si nu era zi in care sa nu apara vreun conflict iscat tot de profesori. clubul pretinde ca este cel mai prestigios din moldova, dar nu la promovarea talentului de dans, ci la dezvoltarea unui business de familie. ai bani ai si locuri asugurate la concursuri,nu ai, mai bine stai acasa. rusine voua, jucati pe dorinta unor copii care vor sa se afirme cu adevarat! pierdeti mult prin asa atitudine, care de fapt porneste de la CAP!
anonim
Anonim
#8 | Postat: 27 Iun 2009 09:58
Raspuns 
imi pare foarte rau ca la noi an moldova nivelul de cultura este zero! da, avem foarte multi copii talentati, care vor cu adevarat sa danseze , dar pe langa dans mai trebuie si o pedagogie sau psihologie la nivel, care din pacate la codreanca nu este! toti profesorii vorbesc doar rusa! poarta o nestima si o ignoranta fata de copii si de parinti! lectiile individuale sint foarte scumpe, care trebuie sa le faci macar de doua ori pe zi! la lectiile an grup, profesorul se uita doar la copii de bani gata( tata-deputat, tata- ministru,----eu stiu ca codreanca are nevoie de sustinere, pentru a acoperi toate nedreptele si milioanele. dar de ce nu se pune accent pe talentul copiilor?) tot acesti copii au si locurile de frunte la concursuri! dragi parinti, a caror copii danseaza la codreanca, poate punem antrebarea clanului guzun an fata?
xxx
Anonim
#9 | Postat: 27 Iul 2009 13:20
Raspuns 
uh ti!!!!!!!! nu, ce sa mai zica d. guzun? la stiptise cu ea ampreuna cu doric( sotul ei)! pot sa-l ea si pe petrica!!!!!!! ha-ha-ha!
jurnal tv.md
Anonim
#10 | Postat: 30 Iul 2009 18:05
Raspuns 
dragi parinti! eu lucrez la un jurnal foarte popular an moldova, si as vrea un interviu de la cineva care a fost prezent la acea scena rusinoasa. important e ca o puteti face anonim!!!!!!!!!! cu acel parinte an cauza deja am facut legatura! daca sunt careva doritori scrietemi va rog pe adr.diane_longfeet@yahoo.com . mersi mult!
LORA
Anonim
#11 | Postat: 13 Dec 2009 14:29
Raspuns 
ce-am citit mai sus m-a mirat foarte mult, ca doar atit de putin se scrie despre acest club.........pacat ca presa arata doar meritile( apropo cumparate), si talente( feciorii si nepoatele familiei guzun). pot spune cu siguranta mai multe ca am fost si noi pe acolo 7 ani!!!!!!!!!!! fiica mea, mai exact!!!!!!!!!!! ca sa ne dee un partener- taxa e de la 200 de euro an sus, depinde de marfa!- i-am procurat si partener( fiica mea vroia foarte mult sa danseze). un loc an finala la un concurs este de la 100 euro pana la automobil de marca lexus, depinde ce fel de concurs! acestea sunt doar floricele an camp pe langa toate ce se mai petrece acolo.........cine mai are curajul scrieti, de ce vii frica e doar anonim! ansa noi anul acesta nu am mai rezistat, am plecat la alt club de dans, si nu ne pare rau- e foarte super si coregrafii sunt mult mai buni--campioni mondiali! an jumatate de an am facut progrese foarte mari!!!!!!!!!!!!!! JOS CODREANCA!!!!!!!!!!!!!!! JOS COMUNISTII!!!!!!!!!!!!!!
anonim
Anonim
#12 | Postat: 28 Dec 2009 17:22
Raspuns 
aveam o parere mai buna despre codreanca...chiar ma gyndeam sa mi aduc fetita de 7 ani aici, (club de dans cu renume;), la moment danseaza la gloria. sunt relativ multumita de antrenori, dar chiar nu ynteleg chestia asta cu concursurile! parca dansam bine dar nu ajugeam macar yn semifinala.straniu, dar perechi mult mai slabe luau locul 3, 4. la fel de straniu e shi faptul ca erau perechi care luau locul I shi II dar la sigur nu dadeau bani. aceste lucruri ma fac sa cred ca nu yntotdeauna e vorba despre bani. dar din cyte am citit mai sus...nu mai aduc fetita la codreanca! posibil ca si la gloria se ynvyrt bani grei dar atitudinea antrenorilor e altfel decyt la codreanca si antrenorii nu sunt deloc mai slabi cum se zvoneste prin chisinau, iar yn grupe conflicte nu apar si parintii nu shi iau copiii de la gloria ca sai duca la codreanca! poate nu este atyt de prestigios ca codreanca, dar toti copiii danseaza si la concursurile interne primesc diplome si bomboane chiar daca au zburat din primul tur!
Mai yndraznet Gloria!!! Bravo!!!
anonim
Anonim
#13 | Postat: 28 Dec 2009 19:31
Raspuns 
eu chiar nu ma gyndeam ca partenerii se cumpara! ni sa promis partener de 4 luni yncoace si tot singura danseaza, cu gyndul ca o sa i vina shi ei ryndul... am apelat la mai multi antrenori de la gloria dar toti miau spus ca parteneri liberi nu sunt dar o sa i caute fetei un baiat! sa ma duc oare sa yntreb cyt costa un partener la gloria?;) ori sa astept rabdatoare pyna se iveste unul si pentru noi? fetita are 7 ani shi danseaza de 2 ani! dac se gaseste vre o mamica cu baieti (fara partenere;)...dornici de dans, ar fi chiar un cadou de anul nou pentru fetita mea!
Bafta!
anonim
Anonim
#14 | Postat: 4 Ian 2010 10:26
Raspuns 
ce-am citit mai sus, intradevar m-a socat! stiu multe lucruri urite despre acest club, dar chiar asa ceva.................. eu am dansat la codreanca mult timp, vreo 5 ani in urma. pe atunci partenerii nu se cumparau si antrenorii erau gata sa antreneze orice copil cu adevarat talentat.........ansa acum, ce sa zic? am si eu o fetita care danseaza deja de doi ani in acest club. partener avem ca l-am adus de-a acasa! -o atirnare urita fata de copii, antrenori( aproape zero, au mai ramas din timpurile frumoase doar doi) care trebuie rugati sa se ocupe cu copilul tau de sume enorme! dar nu asta-i principalul! parintii! parinti obsedati si disperati, limitati si cu bani grei, care fac orice moft al antrenorului pentru ca sa-i zica ca copilul, care intradevar e calcat de urs nu numai pe urechi, e dansator profesionist! rusine! sa faceti din dans, din coregrafie, bisnes! sau mai scris si multe despre d. aliona guzun. dar a vazut cineva cum a dansat profesionista? rideau de ea si copii incepatori!- dar acum e antrenor! a absolvit mai nu trei universitati? da care is colegii? ea cu mare ce greu a terminat noua clase! dar marog nu-i voie de vorbit! asa ca eu v-as sfatui... daca copilul are talent, daca mami e incarcata cu un car de rabdare, daca tati e vre-un ministru cu sacul de bani......................atunci se merita sacrificii! succese!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim
Anonim
#15 | Postat: 4 Ian 2010 10:27
Raspuns 
ce-am citit mai sus, intradevar m-a socat! stiu multe lucruri urite despre acest club, dar chiar asa ceva.................. eu am dansat la codreanca mult timp, vreo 5 ani in urma. pe atunci partenerii nu se cumparau si antrenorii erau gata sa antreneze orice copil cu adevarat talentat.........ansa acum, ce sa zic? am si eu o fetita care danseaza deja de doi ani in acest club. partener avem ca l-am adus de-a acasa! -o atirnare urita fata de copii, antrenori( aproape zero, au mai ramas din timpurile frumoase doar doi) care trebuie rugati sa se ocupe cu copilul tau de sume enorme! dar nu asta-i principalul! parintii! parinti obsedati si disperati, limitati si cu bani grei, care fac orice moft al antrenorului pentru ca sa-i zica ca copilul, care intradevar e calcat de urs nu numai pe urechi, e dansator profesionist! rusine! sa faceti din dans, din coregrafie, bisnes! sau mai scris si multe despre d. aliona guzun. dar a vazut cineva cum a dansat profesionista? rideau de ea si copii incepatori!- dar acum e antrenor! a absolvit mai nu trei universitati? da care is colegii? ea cu mare ce greu a terminat noua clase! dar marog nu-i voie de vorbit! asa ca eu v-as sfatui... daca copilul are talent, daca mami e incarcata cu un car de rabdare, daca tati e vre-un ministru cu sacul de bani......................atunci se merita sacrificii! succese!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 :  1  2  »» 
Raspunsul tau
Bold Style  Italic Style  Image Link  URL Link 

» Nume  » Parola 
You can enter just a nickname without password, if username is not registered by another member.
 

Sustinut de miniBB®
  Home | Contacte | Cauta | CentralStudioDance.Com 2008 | Developed by MoldaHost